Lekdetectie Roosendaal

Lekdetectie voor woningen en bedrijven in Roosendaal

Soms kunnen zich op onverwachte plekken in uw huis of bedrijfspand in Roosendaal vochtplekken voordoen. Er is dan wellicht sprake van een lekkage. Vaak is het lek dan eenvoudig te vinden. Probleem (bijna) opgelost. Maar wat als u het lek niet kunt vinden? Dan kan de waterschade alleen maar groter worden. Wilt u dat voorkomen? Dan is het laten doen van een lekdetectie in Roosendaal de meest verstandige mogelijkheid. Voor een lekdetectie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lekdetectie Roosendaal

Wij gebruiken doeltreffende en geavanceerde technieken en apparaten om een ‘onzichtbare’ lekkage in uw pand zeer nauwkeurig op te sporen. Voorkom ernstige waterschade in uw pand door een moeilijk zichtbare lekkage en laat zo snel mogelijk een lekdetectie in Roosendaal bij u doen. Maak vrijblijvend direct een afspraak met Van de Beek Lekdetectie, onderdeel van Rioolservice Roosendaal.

Hoe werkt lekdetectie?

Bij een lekdetectie in Roosendaal zetten we gespecialiseerde, doelgerichte opsporingsmethoden in om de exacte locatie van een lekkage te kunnen bepalen. Met een nauwkeurige lekdetectie kunnen we zoveel mogelijk latere breek- en hakwerkzaamheden voor het herstel van de lekkage voorkomen. In dat geval is voor een reparatie van een lekkage het maken van een kleine opening al voldoende. Dat kan enorm schelen in de kosten voor sloop- en herstelwerkzaamheden.

Wanneer een lekdetectie laten uitvoeren?

Als bewoner of eigenaar kunt u over het algemeen een lekkage in uw pand prima zelf lokaliseren. Vaak zit een lek ook bij de vochtige plek op de muur of het plafond. Maar wat als dat niet het geval is? Leidingen in vloeren, muren en plafonds kunt u niet goed of helemaal niet zien. De vochtplekken door de lekkage wel. Dan is het zaak om het lek op te sporen. En dat kan met een geavanceerde lekdetectie in Roosendaal!

Methoden voor lekdetectie in Roosendaal

Bij het opsporen van een lekkage kunnen we een aantal lekdetectie methoden inzetten. Methoden voor lekdetectie in Roosendaal die we gebruiken, zijn bijvoorbeeld:

 • Camera-inspectie om gedetailleerde beelden in leidingen, afvoerbuizen en andere moeilijk bereikbare plekken vast te leggen.
 • Detectie met formeergas: dit gas gebruiken we om lekkages op te sporen in onder andere leidingen, tanks en afgesloten ruimtes.
 • Endoscopie: hoogwaardige lekdetectie methode met een flexibele endoscoop om visuele inspecties te kunnen doen op lastig toegankelijke locaties.
 • Infrarood techniek: met de infrarood methode brengen we temperatuurverschillen in beeld die worden veroorzaakt door een lekkage of een vochtige plek.
 • Kleurstof test: met deze test voegen we een milieuvriendelijke kleurstof toe aan het leidingsysteem. Op de plek(ken) waar de kleurstof ontsnapt, zit dan een lek.

Afspraak maken voor lekdetectie

Laat een onzichtbaar lek opsporen met lekdetectie in Roosendaal. U ontvangt na afloop een gedetailleerd rapport van ons dat u kunt gebruiken voor een schadeclaim bij uw verzekeraar. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen!

Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Roosendaal. Sitemap