Loodgieter Roosendaal

Uw loodgieter in Roosendaal

Zoekt u een loodgieter in Roosendaal die zowel snel, betrouwbaar als betaalbaar is? Neem dan contact op met Rioolservice Roosendaal. Wij leveren subliem loodgieterswerk tegen scherpe prijzen. Schakel ons in voor het aansluiten van een buitenkraan, het aanleggen van leidingwerk en voor het aansluiten van sanitair. Of voor het opsporen en repareren van een lekkage. Bij spoed staan wij 7 dagen per week voor u klaar! Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Loodgieter Roosendaal

Leidingwerk aanleggen Roosendaal

Op zoek naar nieuw leidingwerk voor in uw badkamer, keuken of een andere plek in huis? Voor hoogwaardig leidingwerk in Roosendaal schakelt u onze loodgieter in. Door ervaring, vakmanschap en het gebruik van de beste materialen weet u zeker dat het goed gebeurt. En we kunnen het leidingwerk ook voor u wegwerken in de muur.

Wilt u zonder gedoe de tuin kunnen sproeien of uw auto kunt wassen? Zonder dat u met een tuinslang of lekkende emmers door het huis heen hoeft. Ook leidingwerk plaatsen voor een buitenkraan hebben wij zo voor u gedaan.

Kortom: wij zijn uw specialist voor leidingwerk in Roosendaal. We ontzorgen u volledig en zorgen dat alles snel en vakkundig wordt geïnstalleerd.

Lekkage opsporen in Roosendaal

Heeft u een lekkage in huis of bedrijfspand, maar geen idee waar het lek zit? Voor het opsporen en repareren van een lekkage in Roosendaal draait onze loodgieter zijn hand niet om. Want ook een lekkage die achter een muur bevindt hebben wij snel gevonden.

Omdat water kruipt, kan het lek achter de muur heel ergens anders zitten, dan waar de muur nat is. Wij beschikken over geavanceerde lekdetectie apparatuur waarmee wij zeer nauwkeurig de locatie van het lek kunnen vinden, zonder de muur open te maken.

Hiermee vinden wij het lek niet alleen sneller, maar wordt ook onnodige breekschade voorkomen, waardoor u ook nog eens goedkoper uit bent. Eenmaal gevonden heeft onze loodgieter het lek snel voor u gerepareerd.

Daarom loodgieter van Rioolservice Roosendaal

Wij zijn hét loodgietersbedrijf van Roosendaal en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor een loodgieter voor het aanleggen van leidingwerk, het aansluiten van een buitenkraan en het opsporen en verhelpen van een lekkage. Wij zijn:

 • snel, betrouwbaar en betaalbaar
 • een ervaren loodgieter
 • voor spoed 7 dagen per week bereikbaar

Loodgieter in Roosendaal

Offerte loodgieter Roosendaal?

Wilt u een offerte voor een betrouwbare loodgieter in Roosendaal? Of meer weten over onze services? Neem dan contact op. Bel ons vrijblijvend op 076-2059040 en stuur een e-mail naar info@rioolservice-Roosendaal.nl.

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Roosendaal. Sitemap