Rookdetectie

Rookdetectie bij stankoverlast

Kleine scheurtjes en lekkages in uw riool zijn met het blote oog vaak niet goed te zien maar kunnen wel voor grote stankoverlast zorgen. Als u last van stankoverlast heeft maar op het eerste gezicht geen scheuren of lekkages in uw riolering ziet kan rookdetectie de oplossing zijn. Bij rookdetectie wordt onder hoge druk milieuvriendelijke rook uw riolering in gespoten. De rook zal naar buiten komen tussen de kleine scheurtjes of gaatjes in uw leidingen.

Rookdetectie

Geen sloop- of breek werkzaamheden nodig

Het grote voordeel van rookdetectie is dat er bij deze manier van werken geen sloop- of breekwerken nodig zijn. De oorzaken van de stankoverlast zullen snel zichtbaar zijn. Onze medewerkers kunnen hierna herstelwerkzaamheden uitvoeren of het deel vervangen.

Kennis en vakmanschap

Het uitvoeren van een goede rookdetectie vergt kennis en vakmanschap. Veel leidingen bevinden zich namelijk ondergronds of op moeilijk bereikbare plekken. Onze medewerkers hebben jaren ervaring met het succesvol uitvoeren van rookdetectie.

Neem contact op

Heeft u last van stankoverlast maar en weet u niet waar deze stand vandaan komt? Neem dan contact op met Rioolservice Roosendaal. Wij kunnen u adviseren of een rookdetectie in uw situatie gewenst is.

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Roosendaal. Sitemap